Képgaléria
2012-ben ELKÖLTÖZTÜNK! Címünk: Budapest, VI. Délibáb utca 19.
Telefon/fax: (06-1) 351-1250 E-mail: Mellnagyobbítás
New Contur plasztikai sebészet New Contour Plastic Surgery New Contour Plastische Chirurgie
New Contur plasztikai sebészet képgaléria
Keres

Állkisebbítés


  Alkatilag nagyobb áll durva benyomást kölcsönözhet akár női, akár férfiarcnak egyaránt. Az áll a tér mindhárom irányában lehet nagyobb, lehet kiálló állcsúcs az arc síkjából, lehet szemből lefelé nyúló - leggyakrabban ez a kettő együtt van jelen, amit boszorkány állnak (witches chin) is neveznek, nem túl nagy empátiával – és végül lehet szemből széles is, gyakran mindhárom együtt keseríti meg tulajdonosának önértékelését. Nem mindenki képes az álla nagyságából amerikai TV csatorna jelképét hirdető személyiséget alkotni. Aki nem képes, az korrekciót szeretne, és erre képes a plasztikai sebészet.

A műtét előtt többnyire speciális 2 irányú, állcsúcsra centrált Rtg. felvételre, vagy CT vizsgálatra van szükség a pontos tervezéshez. Nem ritka hiba, hogy a csont helyett a lágyrészeken próbálnak meg kimetszéssel, leszívással kisebbíteni, melynek eredménye mindig tragikus kudarc.

 
arcplasztika állkisebbítés röntgen

Kiugró állcsúcs röntgen oldalképe
 

 
arcplasztika állkisebbítés alulról
 
Nagy, kiugró, széles állcsúcs korrekciójára máshol hibásan megkísérelt lágyrész kimetszés utáni egyenetlenség, szövődmény


A megfelelő megoldás áll alatti, vagy néha szájüregi metszésből végezhető állcsúcs kisebbítés a csont megfelelő alakításával, melyet tükör előtti megbeszélés előz meg a kívánt formát illetően. Az eredmény számítógépes modellezéssel bemutatható, az altatásban végzett műtét során fontos az alsó ajkakat érző módon beidegző idegek megkímélése, mialatt oszcillációs fűrésszel és reszelőkkel, a felemelt, majd visszafektetett csonthártya alatt végezzük a beavatkozást. A műtét után kompressziós állkötés, speciális maszk szükséges, a duzzanat 2-3 hét alatt megszűnik.


Képgaléria
 
Kapcsolatfelvétel
Copyright © New Contour Plasztikai Sebészet   -   Minden jog fenntartva
Adatvédelmi és jogi nyilatkozat