Képgaléria
2012-ben ELKÖLTÖZTÜNK! Címünk: Budapest, VI. Délibáb utca 19.
Telefon/fax: (06-1) 351-1250 E-mail: Mellnagyobbítás
New Contur plasztikai sebészet New Contour Plastic Surgery New Contour Plastische Chirurgie
New Contur plasztikai sebészet képgaléria
Keres

Ápolás, bennfekvés


  A New Contour Plasztikai Sebészet beavatkozásainak jelentős része nem ambuláns (azaz járóbetegként elvégzett) módon történik, mert valamilyen általános, vagy az aneszteziológus (érzéstelenítő orvos) által végzett vezetéses érzéstelenítést alkalmazunk. Ezután legalább 6-8 óra, de leggyakrabban 24 órás, vagy másnap reggelig történő ápolás, ellátás történik. Az ellátást magánkórházi háttérrel, egyágyas, fürdőszobás kórtermekben végezzük.
 
A külsőségeknél még fontosabbnak tartjuk a biztonságot. Ezért az ápoló nem csak „nővér” hanem intenzív terápiában járatos, mentős gyakorlattal rendelkező, az esztétikai műtétek utáni ápolás, ellátás speciális tapasztalataival rendelkező profi szakember.
 
plasztikai sebészet ápoló plasztikai sebészet fekvőszoba plasztikai sebészet szakápoló
Vadnai Mária
szakápoló
Egyágyas kórtermi elhelyezés bennfekvő pácienseink részére  Király Mónika
szakápoló

Ugyanilyen fontosnak tartjuk, hogy az ide vonatkozó rendelkezések követelményeit messze túlteljesítve, bennfekvő pácienseinkre aneszteziológus, intenzív terápiás szakorvos ügyel, vigyáz, ami a legnagyobb biztonságot jelenti.

Az emberi tényezőkön kívül korszerű monitorok, a keringés és légzés adatait nyomon követő berendezések is rendelkezésünkre állnak. Az ápolás során nem csak az aznapi közvetlen ellátás a fontos, hanem a felkészítés a hazabocsátásra is, azaz megtanítjuk a legszükségesebb ápolási és praktikus dolgokat is, mielőtt elengedjük pácienseinket. Ellenőrizzük a biztonságos hazaszállítás lehetőségét, és ha ez nem adott a páciens részéről, megszervezzük azt.

A műtét után lehetőség van hozzátartozók látogatására is, ebben azonban a legfontosabb számunkra a páciens kényelme, nyugalma és szempontjai, melyhez igyekszünk igazítani a hozzátartozók elvárásait.
 

Dr. Balajthy Tibor

Kapcsolatfelvétel
Copyright © New Contour Plasztikai Sebészet   -   Minden jog fenntartva
Adatvédelmi és jogi nyilatkozat