Képgaléria
2012-ben ELKÖLTÖZTÜNK! Címünk: Budapest, VI. Délibáb utca 19.
Telefon/fax: (06-1) 351-1250 E-mail: Mellnagyobbítás
New Contur plasztikai sebészet New Contour Plastic Surgery New Contour Plastische Chirurgie
New Contur plasztikai sebészet képgaléria
Keres

Zsírbetöltés az arcon és máshol


ZSÍRBETÖLTÉS  az arcon és a szemkörnyéken a besüppedések, bemélyedések kiemelésére, teltebbé tételére

Az arc alkati, vagy szerzett, az öregedéssel jelentkező, néha egyes műtétek után kialakuló mély besüppedéseinek korrekciója a legjobb eredménnyel avval az anyaggal javítható, ami onnan hiányzik: ez pedig a saját zsírszövet. Az elmúlt években sokat fejlődött ez a technika és ha azt jól végzik, valamint a páciens ritka, kedvezőtlen adottságai nem rontják, akkor legfeljebb a befecskendezett zsír 20-25 százaléka szívódhat csak fel az első 3-4 hétben. A többi véglegesen megmarad. Adóterületként leggyakrabban a combok belső felszíne jön szóba, itt még soványabbakon is található kis zsírtöbblet, másrészt az innen származó zsír a legalkalmasabb erre. Fontos a finom, kíméletes vételi technika, a zsírszövet gondos kezelése, speciális centrifugával való sűrítése és tisztítása.

arcplasztika specialista plasztikai sebész arcplasztika
   
Speciális amerikai fecskendő és kanül kézi zsírszíváshoz. Kisebb zsírfeleslegek, finomabb egyenetlenségek korrekcióját ezzel a különlegesen finom technikával végezzük, és akkor is kézi zsírszívást végzünk, ha a leszívott és sűrített saját zsírt visszatöltjük más területekre. A műtét elvégezhető önállóan, ambuláns beavatkozásként, vagy nagyobb műtétek kiegészítő beavatkozásaként.


arcplasztika eszköz arcplasztika eszköz 1 arcplasztika eszköz 2
ülepített sűrített, centrifugált töltésre elkészített zsír
     
A finom, tumescens technikával leszívott zsírt ülepítjük (balra), hogy a nagyobb mennyiségű, felesleges folyadékot eltávolítsuk, majd a zsírszövet épségét  megóvó zsírcentrifuga segítségével teljesen tiszta zsírt nyerünk (középen). Ezt a beadandó mennyiségtől és a beadás helyétől függően megválasztott méretű fecskendőkbe töltjük befecskendezés előtt (jobbra). Legtöbb páciensünk a kimélyült orrcimpa-szájzugi redők kiemelését, vékony ajkaiknak teltebbé tételét, a szem alatti sötét karikák eltüntetését, beesett felső szemhéjainak teltebbé tételét, valamint egyenetlenségek korrekcióját kéri.

Egyre többet tudunk arról, hogy nem csupán a beadott zsírsejtek kiemelő hatása érvényesül, hanem a beadott zsírsejtek közt találhatóak a szervezet legnagyobb ilyen raktárából, a zsírsejtekből származó őssejtek, melyeknek fiatalító, szövetregeneráló hatása bizonyított. A beadás nem vékony tűn keresztül történik, hanem egy vékony csövecskén keresztül, hogy a zsírsejtek ne károsodjanak. A beavatkozás leggyakrabban helyi érzéstelenítésben, ambuláns (járó betegként történő) műtéttel is elvégezhető, minimális kellemetlenséggel.


arcplasztika eszköz 3 arcplasztika eszköz 4

Korszerű, hatékony zsírnyerő eszköz megfelelő minőségű zsír nyeréséhez (balra)
Zsírcentrifuga nagyobb mennyiségekben betöltendő zsír ülepítéséhez (jobbra)


A leggyakoribb igény a beesett, ezért öreges felső szemhéjak teltebbé tétele, az alkatilag sötét, mélyen aláárnyékolt, „karikás” alsó szemhéjak alatti redők kiemelése, a sovány orcák kiemelése, ritkábban kis orrtájéki, vagy egyéb helyeken lévő besüppedések szintbe hozása. A módszer jól használható a fél arcot érintő, ismeretlen eredetű, zsírsorvadás korrekciójára is. Nem használható viszont a HIV fertőzöttek sikeres gyógyszeres kezelésének szövődményeként kialakuló, jellegzetesen mély szimmetrikus zsírsorvadás korrekciójára, mert az átültetett zsír is ugyanarra a sorsa jut ebben az esetben. Ilyenkor nem felszívódó idegen anyag alkalmazása jöhet szóba.


arcplasztika képek plasztikai sebészet
Zsírbetöltés alsó szemhéjak alá fiatal férfin


arcfeltöltés ára

Orr-szájzugi redő feltöltése a combok belső felszínéről vett zsírtöbbletek felhasználásával
 

 Az elsősorban zsírszívás igényével jelentkező pácienseink is egyre gyakrabban kérik az arcon vagy más testrészeiken lévő "kontúr problémáik" korrigálást a leszívott saját zsír egy részének betöltésével


arcfeltöltés képek beavatkozás

Zsírbetöltés alsó szemhéjak alá, állkapocs-, szájzug-, és nevető redők környékére


arcplasztika képek plasztikai sebész

Jobb oldali műszem feletti sorvadt felső szemhéj és alsó szemhéjszél korrekciója zsírbetöltéssel és szemzug plasztikával
 
Kapcsolatfelvétel
Copyright © New Contour Plasztikai Sebészet   -   Minden jog fenntartva
Adatvédelmi és jogi nyilatkozat