Képgaléria
2012-ben ELKÖLTÖZTÜNK! Címünk: Budapest, VI. Délibáb utca 19.
Telefon/fax: (06-1) 351-1250 E-mail: Mellnagyobbítás
New Contur plasztikai sebészet New Contour Plastic Surgery New Contour Plastische Chirurgie
New Contur plasztikai sebészet képgaléria
Keres

Képgaléria - Combplasztika


1. páciens   Adottságok: a combok belső felszínein a járást is akadályozó zsírtöbbletek, a bőr és a mélyebb szöveti rétegek megereszkedésével, közepes fokú cellulitiszes jelekkel. A páciens igénye: belül feszesebb combokat kívánt.
   
Combplasztika-zsírszívás előtt elölről Combplasztika-zsírszívás előtt hátulról
Combplasztika-zsírszívás után elölről Combplasztika-zsírszívás után hátulról
Műtét: a lágyékhajlatban és a combok belső tövénél történt behatolásból (és hegekkel), vibrációs zsírszívás a combok belső felszínein, a mély zsírrétegi kötőszövetes bőnye megemelésével és rögzítésével, a felesleges bőr-zsírtöbblet eltávolításával végzett combplasztika. A műtét utáni képek 4 hónaposak.

2. páciens   Adottságok: a combok körkörös, igen súlyos fokú, a bőr, a zsírréteg, a kötőszöveti sövények és rétegek egyenetlen, dudoros, harisnyaszerű megereszkedésével járó állapota, zsírtöbblet a térdek belső felszínein.  A páciens igénye: belül és elöl feszesebb combokat kívánt, hogy a járás is könnyebb legyen, illetve azért, hogy végre fürdőruhát tudjon viselni és bátrabban elmehessen uszodába.
   
Combplasztika-vibrációs zsírszívás előtt Combplasztika-vibrációs zsírszívás előtt hátulról
Vibrációs zsírszívást követően előnézetben Vibrációs zsírszívást követően hátulnézetben
Műtét: a lágyékhajlatban és a combok tövénél, a farpofák alatti redőig vezetett metszésből (és hegekkel), vibrációs zsírszívás a combok belső, külső és hátsó felszínein, a mély zsírrétegi kötőszövetes bőnye körkörös megemelésével és rögzítésével, a felesleges bőr-zsírtöbblet eltávolításával végzett combplasztika + vibrációs zsírszívás a térdek belső felszínein. A műtét utáni képek 2 hónaposak.


Kapcsolatfelvétel
Copyright © New Contour Plasztikai Sebészet   -   Minden jog fenntartva
Adatvédelmi és jogi nyilatkozat