Képgaléria
2012-ben ELKÖLTÖZTÜNK! Címünk: Budapest, VI. Délibáb utca 19.
Telefon/fax: (06-1) 351-1250 E-mail: Mellnagyobbítás
New Contur plasztikai sebészet New Contour Plastic Surgery New Contour Plastische Chirurgie
New Contur plasztikai sebészet képgaléria
Keres

Képgaléria - Fenéknagyobbítás, fartájék emelése

 
1. páciens   Adottságok: 29 éves hölgy páciens, kissé aszimmetrikus farpofákkal, enyhe gerincferdeséggel, a páciens mérsékelten attraktív fenéknagyobbítást kívánt.
     
fenékplasztika 1 fenékplasztika 2 fenékplasztika 3
fenékplasztika 4 fenékplasztika 5 fenékplasztika 6
Műtét: a farpofák között, a farokcsont feletti redőben, rejtett helyzetű behatolásból, az izomrétegek közé ültetett Polytech 290 ml-es speciális, kissé ovális alakú, kohezív szilikon géllel töltött implantátumokkal végzett fenéknagyobbítás. A műtét utáni képek 2 hónaposak.
2. páciens   Adottságok:  27 éves hölgy páciens, az átlagosnál kissé vastagabb zsírpárnákkal, ehhez képest és a páciens elvárásaihoz képest laposabb fenéktájakkal. A páciens igénye: kifejezetten magas, kiemelkedő, kerek, domború, attraktív fenéktájék.
     
fenékplasztika 7 fenékplasztika 8 fenékplasztika 9
fenékplasztika 10 fenékplasztika 11 fenékplasztika 12
Műtét: a farpofák között, a farokcsont feletti redőben, rejtett helyzetű behatolásból, az izomrétegek közé ültetett, sima felszínű, kerek alapú, magas profilú, 220 ml-es, kohezív szilikon géllel töltött Eurosilicone implantátumokkal végzett fenéknagyobbítás. A műtét utáni képek 3 hónaposak.

Fenéktáji implantátumokkal történt nagyobbítás rejtett helyzetű, friss hege a műtét utáni 4. héten ugyanezen a páciensen.   fenékplasztika 133. páciens   Adottságok, előzmények: más plasztikai sebész által, az alsó testfél megemelésének céljából, hibás metszésvezetéssel kivitelezett, a fenéktájék kettémetszésével végzett műtét következményei: besüppedések, térfogathiány a fenéktájakon, előnytelen helyen lévő, nem korrigálható hegek, amikkel a beavatkozás igazi célját, a combok megemelését, feszesítését nem érhették el.
   
fenékplasztika 14 fenékplasztika 15
fenékplasztika 16 fenékplasztika 17
Műtét: a farpofák között, a farokcsont feletti redőben, rejtett helyzetű behatolásból az izomrétegek közé ültetett Polytech 360 ml-es, ovális alakú, kohezív szilikon géllel töltött implantátumokkal végzett korrekció. A műtétnek nem volt célja a haránt hegek korrekciója, melyek sajnos elhelyezkedésük miatt már nem korrigálahtóak. A műtét utáni képek 2 hónaposak. 
 


Kapcsolatfelvétel
Copyright © New Contour Plasztikai Sebészet   -   Minden jog fenntartva
Adatvédelmi és jogi nyilatkozat