Képgaléria
2012-ben ELKÖLTÖZTÜNK! Címünk: Budapest, VI. Délibáb utca 19.
Telefon/fax: (06-1) 351-1250 E-mail: Mellnagyobbítás
New Contur plasztikai sebészet New Contour Plastic Surgery New Contour Plastische Chirurgie
New Contur plasztikai sebészet képgaléria
Keres

Képgaléria - Hasfalplasztika


1. páciens   Adottságok, előzmények:  40 éves hölgy páciens, megereszkedett hasfali bőr-, zsír-, és izomrétegek, gyenge kötőszöveti adottságok, jobb alhasi műtét előnytelen irányú hege, melyben terheléskor hasfali sérv is előboltosult.
     
hasplasztika hasplasztika szülés után hasplasztika szülés után 1
hasplasztika szülés után 3 hasplasztika szülés után 4 hasplasztika 5
Műtét: köldökáthelyezéses hasfalplasztika, bőr- és zsíreltávolítással, az egyenes hasfali izmok közelítő varratával, a hasfali sérv megoldásaként a jobb alhasban az izomzat helyreállításával, középen mélyen a szeméremdomb feletti redőbe helyezett, oldalt a „bikinivonalba” eső, szokásos fehérneművel takarható helyen lévő, illetve a köldökgyűrű belsejében lévő hegekkel.  A műtét utáni képek 4 hónaposak, a hegek további halványodása várható.

2. páciens   Adottságok, előzmények:  38 éves hölgy páciens, korábbi függőleges heggel végzett császármetszés, illetve más plasztikai sebészeten végzett hasfalplasztika utáni állapot, vékony bőr alatti zsírszövet. A máshol végzett hasfalplasztika során, az alsó heg oldalsó végei nem kerültek elég magasra, ezért ezek a hegszakaszok (és a körülöttük lévő bőrcsücskök) egy hagyományos fehérneművel, fürdőruhával nem takarhatóak, az öltözködésben, mindennapi életben is zavaróak.
 
hasplasztika árai hasplasztika képek
A műtéti tervezésnél figyelembe vettük a páciens által leggyakrabban viselt fehérnemű szabását, hogy az áthelyezett hegeket az takarja.   hasplasztika képek 1
hasplasztika képek 2 hasplasztika képek 3
Műtét: újra elvégzett hasfalplasztika, kevés bőr és zsíreltávolítással, a köldök minimális lejjebb vitelével, az oldalsó hegek meredekebb vonalúvá alakításával. A korábbi császármetszés hege bent maradt részének kiváltására már nem volt lehetőség, de a hasfal megfeszítésével az kevésbé látszik. A műtét utáni képek 5 hónaposak, további elhalványodásuk várható. 

3. páciens   Adottságok:  31 éves fiatal hölgy, alhasának elődomborodása nem szerzett (lehetett volna szülés utáni is), hanem alkati, azaz az egyenes és a ferde hasizmok lazaságából adódik, zsír- és bőrtöbblet nélkül. A pácienst az zavarta, hogy mindig terhesnek nézték.
 
hasplasztika képek 4 hasplasztika képek 5
hasplasztika képek 6 hasplasztika képek 7
Műtét: Ideálisan takarható, alsó ívelt, viszonylag rövid metszésből, a külső ferde hasizmokból képzett keresztezett lebenyekkel, és az egyenes hasizmok varratával végzett hasfali izomkorrekció. Az alhas a műtét után alig, azaz már csak természetesen elődomborodó. A természetes női alhas nem egyenes („deszka has”), hanem lágyan, kis ívben elődomborodik. A műtét utáni képek 1 évesek.

4. páciens   Adottságok, előzmények:  50 éves hölgy páciens, korábbi, előnytelen metszésvezetéssel végzett lágyéktájéki műtétek hegei, kis mértékben megereszkedett alhasi, nagyobb mértékben megereszkedett köldök fölötti bőr- és zsírrétegek, kis mértékben megereszkedett egyenes hasfali izmok.
 
hasplasztika árai hasplasztika árai 1
hasplasztika árai 3 hasplasztika 8
Műtét: szeméremdomb felett vezetett metszésből végzett hasfalplasztika köldökáthelyezéssel. A műtét során magasan, egészen a mellek alatti területig preparáltuk fel a hasfalat, hogy az kellően megfeszíthető legyen. Az egyenes hasizmok közelítő varratát is elvégeztük. A műtét utáni képek 8 hónaposak.


Kapcsolatfelvétel
Copyright © New Contour Plasztikai Sebészet   -   Minden jog fenntartva
Adatvédelmi és jogi nyilatkozat