Képgaléria
2012-ben ELKÖLTÖZTÜNK! Címünk: Budapest, VI. Délibáb utca 19.
Telefon/fax: (06-1) 351-1250 E-mail: Mellnagyobbítás
New Contur plasztikai sebészet New Contour Plastic Surgery New Contour Plastische Chirurgie
New Contur plasztikai sebészet képgaléria
Keres

Képgaléria - Mellfelvarrás


1. páciens   Adottságok: bal oldalon I., jobb oldalon II. mértékben megereszkedett, a mellkas méreteihez képest kissé kisebb térfogatú mellek.  A páciens igénye: mell megereszkedettségének csökkentését kívánta, a javasolt egyidejű implantátum beültetés nélkül, megelégedve az implantátum nélkül még mindig enyhén oldalnézetből felül homorú mellformával.
       
Mellfelvarrás 1 Mellfelvarrás 2 Mellfelvarrás 3 Behatolás és műtét: bimbóudvari körkörös hegekkel aszimmetrikus mértékű felvarrás és bimbóudvar magasság korrekció
Mellfelvarrás 4 Mellfelvarrás 5 Mellfelvarrás 6 Életkor: 24 év
Nem szült.
A műtét utáni képek 6 hónaposak.

2. páciens   Adottságok, előzmények: 2 évvel korábban, szülést és szoptatást követően megkisebbedett, megereszkedett, melleinek korrekciója céljából bimbóudvari körkörös behatolásból, részben izom alá helyezett implantátumokkal mellnagyobbítást és egyidejű felvarrást végeztünk. A páciens ezt követően 1 évvel, újabb terhessége során 25 kg-ot hízott, majd fogyott, melleinek mirigyállományai a továbbra is jó helyzetben lévő implantátumok felett jelentősen és aszimmetrikus mértékben megereszkedtek, a bimbóudvarok jelentősen kitágultak és aszimmetrikussá váltak. Előnytelen adottság, hogy a sötétebb (hyperpigmentált) bőrtípus miatt a hegek az átlagosnál sötétebbek.  A páciens igénye: a megereszkedés korrekciója, felül, oldalt és belül ismét telt mellforma, a bimbóudvarok átmérőjének csökkentése.
       
Mellfelvarrás 7 Mellfelvarrás 8 Mellfelvarrás 9 Mellfelvarrás 10
Mellfelvarrás 11 Mellfelvarrás 12 Mellfelvarrás 13 Mellfelvarrás 14
Műtét: a jelentős megereszkedés miatt bimbóudvari körkörös + függőleges irányú hegekkel mellfelvarrás és a bimbóudvarok átmérőjének csökkentése, a bent lévő implantátumok meghagyásával. Implantátum: Mentor, texturált, kohezív géllel töltött, kerek, high (magas) profilú, 275 ml. Helyzete: változatlan helyzetben, részben izom alatt. Kosárméret: műtét előtt C, utána C. Életkor: 26 év. A műtét utáni képek 5 hónaposak.

3. páciens   Adottságok: III. fokban megereszkedett, a mellkas méreteihez képest szoptatás után kissé megkisebbedett térfogatú, egymástól kissé távol álló mellek, kitágult bimbóudvarok.  A páciens igénye: bimbóudvarok átmérőinek kisebbítését, és a megereszkedés mértékének csökkentését kívánta, a javasolt és felajánlott implantátum beültetést nem szerette volna, és megelégedett a felül enyhén homorú mellformával.
       
Mellfelvarrás 15 Mellfelvarrás 16 Mellfelvarrás 17 Behatolás és műtét: bimbóudvari körkörös + függőleges hegekkel mellfelvarrás (Lejour szerint).
Mellfelvarrás 18 Mellfelvarrás 19 Mellfelvarrás 20 Életkor: 27 év
Kétszer szült, szoptatott.
A műtét utáni képek 3 hónaposak, még nem teljesen elhalványodott hegekkel.


Kapcsolatfelvétel
Copyright © New Contour Plasztikai Sebészet   -   Minden jog fenntartva
Adatvédelmi és jogi nyilatkozat