Képgaléria
2012-ben ELKÖLTÖZTÜNK! Címünk: Budapest, VI. Délibáb utca 19.
Telefon/fax: (06-1) 351-1250 E-mail: Mellnagyobbítás
New Contur plasztikai sebészet New Contour Plastic Surgery New Contour Plastische Chirurgie
New Contur plasztikai sebészet képgaléria
Keres

Lábszárvastagítás, "vádli implantátum"


  A veleszületetten vékony, vagy belső felszíneiken nem eléggé telt és ezért görbének tűnő, ritkábban gyermekkori izombénulások után sorvadt lábszárak teltté és formássá alakítását beültethető implantátumokkal végezzük plasztikai sebészetünkön. A páciens alkatának megfelelő méretű és formájú, orsó alakú implantátumokat, melyek felépítése hasonló a mellnagyobbításhoz használt géllel töltött implantátumokhoz, speciálisan lábszárnagyobbításra gyártják. Behelyezésük a térdhajlati redőben ejtett, később csak igen közelről sejthető, pár cm-es metszésekből történik úgy, hogy azokat az izombőnye alá, tehát nem közvetlenül a bőr alá, hanem a lábikra izomzata fölé vezeti be a plasztikai sebész. Attól függően, hogy a lábszárakat egyenletesen, vagy csak belső felszíneiken kívánjuk teltebbé tenni, tervezzük meg az implantátum(ok) helyzetét. Az implantátumok méretének a kiválasztása az anatómiai adottságok és az esztétikai elvárásoknak megfelelően történik.


 
vádliplasztika ábra vádliplasztika implantátum
 
 
 
 
 

 


A lábszárnagyobbításnál használatos behatolás és az implantátum egyik lehetséges elhelyezése - amikor csak belül "soványabb a lábszár (balra)
A leggyakrabban használt vádli implantátumok képei (jobbra)


Plasztikai sebészetünk gyakorlatában
a lábszárnagyobbítást kellően kivizsgált pácienseinken, labor, EKG, mellkas Rtg és érzéstelenítő-altatóorvosi vizsgálat után legtöbbször gerincközeli érzéstelenítésben és vénás nyugtatásban végezzük.

A beavatkozás után egy hétig csak könyökmankóval engedjük pácienseinket menni, magas sarkú cipő viselése 2 hónapig a beavatkozás után tilos, 1 hónapig kényelmes sportcipő viselése javasolt. Sportolni is lehet, de ezt csak a műtét után 3 hónappal később ajánlatos megkezdeni és akkor is fokozatosan.


 
vádliplasztika kép

Különböző alakú és méretű lábszárimplantátumok képe


Plasztikai sebészetünk páciensei között van olyan, aki a műtét előtt mindig nadrágban járt, a műtét óta pedig a legrövidebb miniszoknyákat hordja és snowboardozik.


Képgaléria
 
Kapcsolatfelvétel
Copyright © New Contour Plasztikai Sebészet   -   Minden jog fenntartva
Adatvédelmi és jogi nyilatkozat