Képgaléria
2012-ben ELKÖLTÖZTÜNK! Címünk: Budapest, VI. Délibáb utca 19.
Telefon/fax: (06-1) 351-1250 E-mail: Mellnagyobbítás
New Contur plasztikai sebészet New Contour Plastic Surgery New Contour Plastische Chirurgie
New Contur plasztikai sebészet képgaléria
Keres

Magán nyugdíjpénztárak


A legtöbb magánnyugdíjpénztár azzal is csalogatja magához az ügyfeleket, hogy számukra plasztikai sebészeti beavatkozásokra támogatást ígér. Az elmúlt években ezzel számos kedvezőtlen tapasztalatot szereztünk, mert amikor pácienseink a konzultáció után konkrét plasztikai sebészeti (többnyire esztétikai és nem tisztán helyreállító jellegű) műtét finanszírozásával fordultak a különböző magánnyugdíjpénztárakhoz, akkor kiderült, hogy pont „azt a beavatkozást” nem támogatják.

Ezért azt javasoljuk pácienseinknek, hogy a konzultáció után – a szükséges konkrét beavatkozás és az ár ismeretében keressék meg a magánnyugdíjpénztárt, és ha az kész a teljes vagy részbeni támogatásra, akkor mi nyitottak vagyunk hogy azzal a magánnyugdíjpénztárral a páciens érdekében szerződést kössünk.

Többször előfordult, hogy magyar magánnyugdíjpénztár a páciens ellátására kötendő szerződésben közokirat hamisításra akarta rávenni plasztikai sebészetünket – melyre nem voltam hajlandó. Így az elmúlt 5 évben nem volt magyar magán nyugdíjpénztár által finanszírozott beavatkozásunk, viszont svájci, angol és benelux magánbiztosítók térítettek meg ottani pácienseink költségeiből – tisztességes módon.
 
Kapcsolatfelvétel
Copyright © New Contour Plasztikai Sebészet   -   Minden jog fenntartva
Adatvédelmi és jogi nyilatkozat