Képgaléria
2012-ben ELKÖLTÖZTÜNK! Címünk: Budapest, VI. Délibáb utca 19.
Telefon/fax: (06-1) 351-1250 E-mail: Mellnagyobbítás
New Contur plasztikai sebészet New Contour Plastic Surgery New Contour Plastische Chirurgie
New Contur plasztikai sebészet képgaléria
Keres

Milyen beavatkozásokat nem végzünk?


  Nem végzünk hímvessző hosszabbítást, noha hosszú éveken keresztül végeztünk, mert a beavatkozásra jelentkező páciensek közt túlságosan magas az urológiai és a lelki okokból alkalmatlan jelentkezők száma, akiknél a műtét ellenjavallt. Sajnos az a tapasztalatunk, hogy az ilyen páciensek egy jelentős része minden erőfeszítésünk ellenére ezeket a kockázatokat letagadja, vagy kérdéseink ellenére elhallgatja.

Nem végzünk hímvessző vastagítást, mert ez a műtét nem végezhető jó eredménnyel, tekintve, hogy a hímvessző bőre alatt zsírszövet normálisan nincs, ezért az oda beültetett zsírszövet felszívódik, ráadásul egyenetlenül, ami igen kedvezőtlen esztétikai hatású.

Nem végzünk korrekciós műtéteket transzvesztita pácienseknél, ugyanakkor végzünk korrekciós műtéteket a tőle jól elkülöníthető transzszexualitás esetében.

Nem végzünk semmilyen testékszer beültetést, mert az nem plasztikai sebészeti műtét.

Nem végzünk önmagában (ha csak nem gátplasztika része) aranyér műtéteket, mert ez a beavatkozás túl gyakran végezve használt műtőink sterilitását veszélyezteti, minden alkalommal nagytakarítást téve szükségessé más műtétek előtt.

Nem végezzük friss sérülések, balesetek ellátását, mert nem rendelkezünk ehhez kellő ügyeleti kapacitással, nem adunk ügyeletet.

Nem végezzük fertőzött sebek, benőtt köröm, égési sérülés ellátását, a fenti két együttes ok miatt.

Nem végzünk ortopédiai műtéteket (kalapácsujj, bütyökműtét) mert azok nem plasztikai sebészeti műtétek.

Nem végzünk rosszindulatú melldaganatok eltávolítását és melldaganat utáni mell helyreállító műtéteket, mert ezek több szakmát is érintő feltételrendszere és a szükséges finanszírozási, egészségbiztosítási háttér nem adott.

Nem végzünk hajátültetést, hajbeültetést, mert plasztikai sebészünk nem szereti ezt a munkát végezni, viszont javaslunk hozzá európai szintű szakembert.

Nem végzünk mezoterápiás beavatkozásokat (a bőr fiatalítását célzó sok-sok injekcióval járó kezelést) mert egyáltalán nem hiszünk annak hatékonyságában, magyarul kuruzsláshoz közeli beavatkozásnak tartjuk.

Nem végzünk lágylézeres beavatkozásokat, mert kuruzslásnak tartjuk azokat.

Nem végzünk lézerrel anyajegy eltávolítást, mert azt veszélyesnek, megbízhatatlannak és rossz eredményűnek tartjuk.

Nem végzünk „zsírbontást” endermológiával, vákuum-kezeléssel, hőkezeléssel, külső ultrahanggal, mert nem hiszünk ezek hatékonyságában.


Dr. Balajthy Tibor

Kapcsolatfelvétel
Copyright © New Contour Plasztikai Sebészet   -   Minden jog fenntartva
Adatvédelmi és jogi nyilatkozat