Képgaléria
2012-ben ELKÖLTÖZTÜNK! Címünk: Budapest, VI. Délibáb utca 19.
Telefon/fax: (06-1) 351-1250 E-mail: Mellnagyobbítás
New Contur plasztikai sebészet New Contour Plastic Surgery New Contour Plastische Chirurgie
New Contur plasztikai sebészet képgaléria
Keres

Mit kell tennie egy beavatkozásig, műtétig?


  Kérjen konzultációs időpontot Magyarországról, vagy a határainkhoz közelről telefonon, távolabbról, vagy a tengerentúlról interneten, de ebben az esetben adjon meg több lehetséges időpontot is, az egyeztetéshez.

Legyen figyelemmel arra, hogy általában nem tudunk időpontot adni egy héten belül és vannak időszakok, amikor csak 2 esetleg 3 héttel későbbre tudunk időt adni.

Tájékozódjon honlapunkról, lehetőleg még személyes konzultációja előtt, mert így tudjuk a leghatékonyabban és az egyes részletek tekintetében a legalaposabban megbeszélni az összes felmerülő kérdést!

Ha már ismer bennünket, akár a konzultációra való bejelentkezésnél tájékozódhat, hogy egy adott műtéti típusra mikorra tudunk előreláthatólag időpontot biztosítani, figyelemmel az Ön várható menstruációs időpontjára is.

Amennyiben a konzultáció, személyes vizsgálat, a műtét előtti-utáni képek megtekintése, az írásbeli szakvélemény és az árajánlat alapján eldöntötte a beavatkozást, műtétet, konkrét időpontot egyeztethet azonnal, vagy bármikor később is, telefonon, tengerentúlról interneten.

A tervezett műtéti időpontot lefoglalhatja egy 20%-os foglaló befizetésével, személyesen, vagy megbízottja útján készpénzzel, banki átutalással, a megbeszéltek szerint.
 
A szakvéleményben szereplő labor és egyéb vizsgálatokat nálunk is el lehet végezni, sőt, inkább ezt ajánljuk az egyszerűség érdekében. Ha ragaszkodna a saját szervezéséhez, aminek több kényelmetlen egyez- tetési problémája is felmerülhet, akkor végeztesse el, amikor ezt Öntől a titkárnő kéri, és jutassa el hozzánk a megadott időre faxon, interneten. Felesleges a konzultáció előtt laborvizsgálatokat végeztetni, mert Ön nem tudja, hogy konkrétan milyen vizsgálatokra lesz majd szükség.   laborvizsgálat plasztikai sebészet

Ha az összes vizsgálat nálunk készül el, ez Önnek kis többletköltséggel jár, de gyakran mégis kényelmesebb, mint többször járni utána, és néha még messziről érkező páciensek esetén is erre kényszerülünk. A máshonnan hozott leletek egy jelentős részével bajok vannak, nem minden készül el, amit listán átadtunk, és ha ez az utolsó pillanatban derül ki, felesleges izgalmakat okozva gyakran van szükség kiegészítő utólagos újabb vérvételekre, vagy a műtét elhalasztására. Az állami egészségügyben sajnos általános, hogy a páciensnek nem mondják el, hogy egy vizelet mintavételt hogy kell megtennie úgy, hogy az ne szennyeződjön a szeméremtájék baktériumaival. (Fertőtlenítős húgycső környéki lemosás után először megkezdeni a vizelést, majd a sugár alá tartani a steril, vagy kifertőtlenített, kimosott edényt) Rendelőnkben az asszisztensnő úgy veszi le a vérmintát Öntől, hogy amennyiben valamilyen kóros eltérést talál pl. a véralvadási leletekben, a tartalékban megtartott mennyiségből újabb vérvétel nélkül is tud kiegészítő vizsgálatokat végezni, anélkül, hogy Önnek újra jönnie kéne. A nagyobb műtétek előtt legalább egy héttel átadjuk Önnek a műtéte előtt – után betartandók írásbeli listáját is.
 
Bármilyen, a tervezett beavatkozás előtti, az Ön számára azzal esetleg összefüggésbe nem vélt egyéb betegség, felső légúti hurut, pattanások, bőrgyulladás, herpesz, a környezetében lévő lázas betegség, egyéb akadályoztatás esetén azonnal értesítsen bennünket, mert csak így tudunk az Ön segítségére lenni a leghatékonyabban, ellenkező esetben az utolsó pillanatban maradhat el a műtéte.   legjobb plasztikai sebész

A nagyobb műtétek előtt egy-két nappal, rendelőnkben történik az utolsó konzultáció, szükség esetén altatóorvosi vizsgálat és megbeszélés, a műtéti és érzéstelenítési beleegyezések aláírása, fotódokumentáció, a műtét után szükséges kompressziós ruhák, melltartó, pánt, stb. próbája, a műtéti költségek a foglaló után fennmaradó részeinek befizetése, a magánkórházba való érkezés pontos időpontjának közlése, az adminisztrációs teendők.

Műtétek előtt kb. 1-2 órával kell érkeznie a magánkórházba, kérjük a megadott időpontot tartsa be, mert 7-10 ember összehangolt munkája és a nyugalom múlik ezen.
 

Dr. Balajthy Tibor

Kapcsolatfelvétel
Copyright © New Contour Plasztikai Sebészet   -   Minden jog fenntartva
Adatvédelmi és jogi nyilatkozat