Képgaléria
2012-ben ELKÖLTÖZTÜNK! Címünk: Budapest, VI. Délibáb utca 19.
Telefon/fax: (06-1) 351-1250 E-mail: Mellnagyobbítás
New Contur plasztikai sebészet New Contour Plastic Surgery New Contour Plastische Chirurgie
New Contur plasztikai sebészet képgaléria
Keres

Szakmai önéletrajz - Fényes Mihály


Üdvözlöm honlapunkon!

Fényes Mihály vagyok, a New Contour Plasztikai Sebészet és a Kelen Kórház műtőblokkjának technikai vezetője. Salgótarjánban születtem 1969-ben, nős vagyok és egy gyermek édesapja.

Én fogom Önt a műtőbe szállítani, gondoskodom arról hogy a műtét kezdetekor és egész időtartama alatt a létfontosságú "fektetés", valamint helyzetváltoztatás biztonságos legyen, ezen kívül figyelek olyan fontos részletekre is, hogy mi legyen az a kellemes zene, ami Önt és munkatársaimat fogadja. 
  fényes mihály plasztikai sebészet

Főműtősnőnkkel, Antal Zsuzsával együtt mindent megteszünk azért, hogy a műtő TÖKÉLETESEN megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak is!

A műtétek alatt a plasztikai sebész és aneszteziológus kollegákkal is együttműködve biztosítom azt, hogy a műtő teljes felszerelése jól és hatékonyan működjön, a műtéthez szükséges anyagok időben rendelkezésre álljanak. Feladataim közé tartozik a műtő berendezéseinek, Plasztikai Sebészetünk speciális műszerparkjának gondozása, javítása, a beavatkozásokhoz szükséges anyagok biztosítása, raktárkészletünk kezelése.
   
MUNKAHELYEK:
Salgótarjáni Megyei Kórház, Központi Műtőblokk 1987 - 1990
Salgótarjáni Megyei Kórház, Urológiai Osztály és Műtő 1990 - 1995
Országos Baleseti és Sürgősségi Intézet, Központi Műtőblokk 1995 - 2003
KELEN Kórház 2003-tól
NEW CONTOUR Plasztikai Sebészet 2003-tól
   
Hobbim és szenvedélyem a klasszikus zene. Klarinéton, hegedűn, zongorán, gitáron, nagybőgőn és harsonán játszom, 5 éven át tagja voltam a Salgótarjáni Szimfonikus Zenekarnak. Nagybőgővel, népi zenekarban számos európai országban turnéztam. Ezen kívül akvarisztikával is foglalkozom, afrikai sügereket tenyésztek.
 
Budapest, 2011. november
Fényes Mihály


Kapcsolatfelvétel
Copyright © New Contour Plasztikai Sebészet   -   Minden jog fenntartva
Adatvédelmi és jogi nyilatkozat